Diskuse

Jak zabránit znásilňování žen v Africe

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

three times banned star

4. 3. 2010 23:54
Jak mi řekl jeden starý koloniální úředník z Konga

Afrika je jedno velké zoo. A nic s tím nenaděláme.

0 0
možnosti

Paterson

18. 1. 2010 10:24
Autorovi

Vážený pane autore. Předpokládám, že jste v Africe nikdy nebyl. Africká mentalita je velice složitá. Znásilňování je zlé, což víme všichni a kvůli tomu není třeba psát nějaký článek. Bílý člověk Afričanům pomůže jen těžko, ani peníze ani fyzická pomoc dobrovolníků nejsou zcela efektivní, Evropané narážejí na tolik problémů - samosprávy, místní samosprávy, nechuť Afričanů něco řešit, něco vylepšovat, měnit... Odsud o tom můžete skutečně jen psát...

0 0
možnosti

clamence

17. 1. 2010 13:51
Nevměšování

Afrika Afričanům!Se všemi důsledky.Je to jejich země ,jejich folklor...

0 0
možnosti

Hmmhator

1. 12. 2009 10:28
Proc tomu branit?

Proc radej prioritne nebranit znasilnovani zen u nas?Potazmo se snazit zabranit aby se tento bohuliby zvyk neprenesl se svymi pachateli k nam?A pak, az nam zbude cas a prostredky, az budou vsechny nase vnitrni problemy vyreseny, pak muzem pomoct i Zulukafrum, Vahimum, Samburum, Tutsium, Hutuum, Senegambioum, Isisium... a vsem dalsim Africanum.

0 0
možnosti

petrph

1. 12. 2009 7:58
vnitřní problémy státu

jsou vnitřní problémy státu . Venkoncem, v padesátých letech taky svět nezajímaly komunistické represe na našem obyvatelstvu,a nikdo nenavrhnul sem poslat nějakou ozbrojenou jednotku.  Přibližně v té samé době komunisti krvavě zlikvidovaly tanky odpor v Maďarsku - taky žádný ohlas. Po okupaci našeho státu v srpnu 1968 se sem taky nehrnuly západní jednotky obránců demokracie a svobody. Možná, ještě jeden historický moment, revoluce v Rusku - zatímco čeští legionáři drželi Transsibiřskou magistrálu, intervenční jednotky ostatních států se pomalu vytrácely..

Možná lze poukázat na, dodnes spornou misi v bývalé Jugoslávii. Každopádně je nutné počítat s tím, že dnešní mstitelé bezpraví, hrdinové bez bázně a hany a ochránci sirotků a vdov jsou dosti vybíraví a každému nepomohou.....

0 0
možnosti

MipeX

1. 12. 2009 3:42
Reseni

Asi nejvice jednoduche by bylo, prohlasit Afriku za rezervaci. Nic tam nedodavat, nic od tud nebrat. Jo to by bylo reseni. At se s tim vyporadaji sami. Za sto let zkoukneme a uvidime.Bohuzel Afrika je plna nerostneho bohatstvi. Takze co s tim.

0 0
možnosti

zdeseny obcan

1. 12. 2009 1:28
poskytovat jim zdarma antikoncepci

Jinak malthusiansky korektiv nepremuzete, ani flintickama to nepujde.

0 0
možnosti

fedorko

1. 12. 2009 0:34
vypálit

Dokud na světě nebude čas na zavedení "ty po mne kamenem, já po tobě chlebem" to znamená "ty mi uřízneš hlavu" a já se ti ještě u toho budu smát, protože vím, že smrt nebude nic hrozného, ale že to bude vstup do jiné dimense (třeba lepší), tak do té doby se musí použít jenom síla, oheň a atomová bomba. Vyhladit zlo tím nejzlejším způsobem. Apropo nemusíte reagovat na tento článek pokud máte IQ nižší než 130, nezajímá mne to a reakce mi na email nechodí.

0 0
možnosti

Amoniak

1. 12. 2009 0:01
Coze?

Tak co vlastne chcete? Rekolonizaci Afriky? Pomerne dobry napad ale dost lidi by z toho dostalo psotnik !!!

0 0
možnosti

Martin V

30. 11. 2009 23:32
Proč?

Proč si myslíte, že jejich styl života je horší než náš?

Jak by se vám líbilo, kdyby si oni mysleli, že náš styl života je špatný a snažili se nám sem nacpat ozbrojené jednotky, aby to tu upravili k obrazu svému?

0 0
možnosti